fbpx
Preloader

Smještaj

 

Nudimo Vam apartmanski smještaj u jedinicama različitih veličina, koje se nalaze unutar više zgrada zakupljenih upravo za sudionike KnockOut Snow Festivala:

1) Résidence Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons je kompleks 8 alpskih kuća s pogledom na planinu Aiguilles d’ Arves koji je udaljen samo 200 metara od centra naselja i trgovina te 150 metara od prvih skijaških staza.

Apartmani imaju opremljenu kuhinju (električni štednjak, hladnjak, perilica za suđe, mikrovalna pećnica, aparat za kavu). Dnevni boravak s blagovaonicom, stolom, kaučem i TV-om. Svi apartmani imaju balkon ili terasu.

2.) Residence Odalys L’Orée des Pistes je izgrađen u tradicionalnom stilu alpske brvnare, a nalazi se samo 10 metara od glavnih skijaških staza i 1000 metara od centra skijaškog središta s trgovinama i drugim uslugama.

Apartmani različitih veličina opremljeni su kuhinjom (mikrovalna pećnica sa roštiljnom funkcijom, perilica suđa), kupaonicom (tuš ili kada), odvojenim WC-om (većina apartmana), TV-om, beslpatnim bežičnim internetom na recepciji, a većina apartmana ima i balkon.

3.) Residence Odalys Les Bergers je apartmanska kuća novije gradnje, koja se nalazi samo 150 metara od žičare i 250 metara od prvih trgovina i skijaške škole.

Apartmani različitih veličina su opremljeni kuhinjom (hladnjak, staklo-keramička ploča, mikrovalna pećnica s grill funkcijom, perilica suđa), TV-om (uz nadoplatu) i kupaonicom (kada ili tuš).

4.) Residence Madame Vacances Les Fermes de St. Sorlin je skupina od 11 manjih planinskih kuća koje sadrže od 7 do 24 apartmana. Objekti se nalaze na lijepoj panoramskoj lokaciji, samo 150 metara od najbližih skijaških staza. U blizini apartmana se nalaze trgovine, pekara, supermarket i restoran.

 

Résidence Madame Vacances Les Fermes de St Sorlin nudi apartmane različite veličine. Apartmani su primjereni za boravak od 4 – 12 ljudi, a opremljeni su s kuhinjom (električni štednjak, mikrovalna pećnica, perilica za suđe), dnevnim boravkom s TV-om (nadoplata) i prostorijom za pohranu skijaške opreme. Neki apartmani imaju balkon.

*Napomena: Razmještaj učenika / srednjoškolaca, budući da su obavezni putovati pod pedagoškom pratnjom, vršit će se u dogovoru s profesorima.